Matrice cu amplificator si mixer integrat UNIelectronic UMA 5460M

Producator: UNIelectronic
Cod produs: UMA5460M
Disponibilitate: 2 - 3 zile
Pret: 1.880RON
Cu TVA: 1.880RON
Cantitate:
    - SAU -   Adauga in Wish List
Adauga in comparatie

Matrice audio cu amplificator 4 zone si mixer integrat - UNIelectronic UMA 5460M

UMA 5460M este un echipament foarte interesant. Acesta combină simplitatea funcționării normale a amplificatorului cu mixer integrat cu complexitatea unei matricii audio profesionale - permite difuzarea semnalelor audio in patru zone separate, in orice combinație de semnale de intrare - dispozitivul are un "built-in 4 zone mixer". Intrari disponibile: 3 intrari balansate pentru microfon (jack combo - XLR sau jack 6.3mm) si doua intrari de linie (mufe RCA).

In plus, acest echipament ofera posibilitatea conectarii unui microfon cu functia "master", activ pentru toate zonele sau doar pentru partițiile selectate în prealabil.

Fiecare intrare are o ajustare individuală a sensibilității la intrare (GAIN) dar si alte doua tipuri de ajustări: bas și înalte.

Produsul prezentat oferă o serie de posibilități atunci când vine vorba de ieșiri. Astfel, nu numai că fiecare zonă are o ieșire pentru difuzoare dar aceste iesiri pentru zone se pot selecta individual in functie de impedanta dorita: 8 Ohm, 4 Ohm, 100V sau 70V.

UNIelectronic UMA5460M ofera pe langa posibilitatea de a crește puterea prin utilizarea de amplificatoare externe si posibilitatea combinarii a mai multe echipamente UMA 5460M in paralel. Semnale de intrare trebuie să fie separate și să fie conectate în paralel la intrările diverselor produse UMA 5460M suplimentare. Câștigăm de exemplu, 8 sau 12 zone. Fiecare la 60W RMS, fiecare cu capacitatea de a alege în mod liber dintre 5 semnale de intrare. Acesta oferă multiple posibilități interesante pentru activitatile de tip pub multi-nivel, restaurante, hoteluri sau mall-uri de dimensiuni mai reduse.Dispozitivul nu are un conector dedicat pentru extinderea sistemului dar datorita caracteristicilor sale se permite crearea unor sisteme complexe adaptate la nevoile clientului, fără a fi nevoie să investeasca suplimentar în alte sisteme mai costisitoare.

Produsul este disponibil din începând cu luna mai 2014.

Sistemul de prindere in rack 19" este inclus (dimensiune 3U)

Garantia este de 24 luni (2 ani)

Fotografiile de prezentare ale acestui produs sunt proprietatea UNIelectronic Vertriebs GmbH

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare:Etichete: audio